A scos din apă peștele, dar nu și-a imaginat că va ieși o astfel de creatură. Chipul l-a îngrozit


 Un bărbat a trăit spaima vieții sale după ce a dat peste un pește “Dracula”, o creatură cu dinții mari în față, ochi uriași, corp lung și reflectorizant. Nu a mai văzut niciodată așa ceva.


Acesta se plimba pe plajele din California, când ceva strălucitor i-a atras atenția în mod deosbit. Ceea ce părea inițial doar un pește l-a înspăimântat teribil după ce i-a analizat toate trăsăturile.

Acesta a crezut că a dat peste o creatură în adevăratul sens al cuvântului și nu peste un pește oarecare, căci semnalmentele sale l-au dus cu gândul la cele mai horror scenarii.

Ce este peștele descoperit, care l-a înspăimântat pe bărbat

Exemplarul care avea doi dinți mari în partea din față, un corp alungit și argintiu și o înotătoare uriașă, a fost identificat ca un pește lancet canibal. Peștele are doi colți ca de vampir, de aceea a fost poreclit “Dracula”, care ies din partea din față a gurii și ochi uriași.

Imaginile au fost făcute publice inițial pe The West Marin Feed, după cum relatează Daily Star. Creatura măsura aproximativ un metru și jumătate lungime și se pare că era încă în viață atunci când bărbatul l-a descoperit.Editorul The West Marin Feed, Christian Anthony, a declarat pentru Newsweek: „Peștele era încă în viață când l-a găsit pe plajă. L-a pus înapoi pe țărm pentru a încerca să-l resusciteze”.

Ulterior, Christian a postat online imagini cu peștele pentru a vedea dacă l-ar putea ajuta cineva la identificarea lui. După doar zece minute, Christian a auzit de la Christopher Martin, curatorul de ihtiologie de la Muzeul de Zoologie a Vertebratelor, care a identificat creatura ca un pește lancet. Peștii lancet cu bot lung (Alepisaurus ferox) sunt pești răpitori mari care pot crește până la trei metri în lungime, notează mirror.co.uk.


Ei trăiesc în oceanele din întreaga lume, cu excepția mărilor polare, la adâncimi cuprinse între 350 și 6.500 de picioare. Lancetfish vânează în principal în zona crepusculară, o zonă de apă în care doar o cantitate mică de lumină solară ajunge chiar și în apa tropicală limpede. În această lumină foarte scăzută, solzii reflectorizanți pot ajuta unele creaturi să se integreze.
Comentarii