Inima Darianei s-a oprit la 16 ani după o luptă grea


 Dariana Radu, o tânără de doar 16 ani s-a stins din viață după ce fusese operată de insuficiență cardiacă.

Era internată la spitalul Monza din București, mai mulți prieteni și colegi încercând să o salveze prin donații de sânge.

Din păcate, Dariana nu a supraviețuit, lasându-i pe cei dragi cu o durere imensă în suflete. 

Prieteni, colegi, cunoscuți sau oameni care pur și simplu au fost impresionați de poveste tinerei și au vrut să o ajute, s-au mobilizat pe rețelele de socializare pentru donații de sânge: “Când soarta lovește crunt…La numai 16 ani, soarta nemiloasă năvălește asupra Darianei și zguduie din temelii multe suflete…părinți, bunici, rude, colegi și prieteni. Noi, OAMENII,mereu dăruim. Iar cele mai de preț daruri pe care ni le dorim cu toții sunt viața și sănătatea. Așadar, oricine dorește să ofere o șansă Darianei o poate face. TU ai puterea să o ajuți!!! Donează sânge pentru DARIANA! Sângele tău o poate salva!”, a fost doar unul dintre mesajele postate ieri în mediul online.

Din nefericire, totul a fost în zadar. Dariana nu a supraviețuit intervenției chirurgicale, stingându-se din viață astăzi. Cine se aștepta la un asemenea sfârșit tragic? Moartea a năruit toate speranțele, le-a împietrit inimile de durere celor dragi, lăsându-i cu un gol de neînlocuit.

Zeci de mesaje de condoleanțe au curs pentru Dariana, lumea este șocată, îndurerată și nu-și poate explica cum unei tinere i s-au putut tăia aripile atât de devreme. Durerea este și mai mare pentru părinți, fiind unicul copil, pe care îl iubeau și-l prețuiau ca ochii din cap. Mâine, trupul neînsuflețit al tinerei va fi depus la o capelă din Pitești, iar joi va avea loc înmormântarea.

Comentarii