Nefericirea ne transformă pe toți în copii din nou: fragili, plăpânzi, lipsiți de apărare.


 

Bărbații din viața mea..

Au fost, sunt și vor rămâne mereu cu mine.
Nu și în viața mea, dar mereu cu mine, cumva. Unii vor rămâne în mintea mea, alții în inimă..alții doar în freamăte amintiri.

Image: Pinterest

Deși pe unii dintre ei, am ales eu să-i părăsesc, între timp alții au ales ei să plece. Atunci când nu au mai vrut, atunci când nu au mai putut, atunci când nu au mai iubit. Sau poate atunci când nu au mai simțit că sunt iubiți.

Pe unii dintre ei, i-am iubit, chiar da.. i-am iubit. Așa cum erau ei fără ca măcar să-i schimb după bunul meu plac. Căci atunci când iubești, iubești și îl iei cu totul. Cu tot ce înseamnă el, cu tot ce reprezintă el. Așa cum era el, l-am iubit.
Poate ca a fost singurul bărbat pe care chiar l-am iubit cu adevărat! Sau poate ca au fost și alții, însă știu că oricum ar fi fost, ei au rămas acolo, undeva cu mine.. în mine, în ADN-ul meu.

Cu alți bărbați doar m-am culcat, în timp ce cu alții am și dormit! Sau alții, au vrut doar să profite de pe urma mea. Să-mi ia tot ce am eu mai bun, ca apoi să plece mai departe către alte victime.
Iar alți bărbați, cu siguranță că m-au iubit. Trebuie să mă fi iubit și pe mine cineva, cândva..nu-i așa?!

Oh..bărbații din viața mea.. atât de multe de spus și totuși atât de puține amintiri. Amintiri ce au rămas acolo undeva ascunse în adâncul inimii.

Căci inima unei femei, este un adânc ocean de mistere. Pe care tu ca bărbat, îl vei putea descoperi dar mai greu, doar dacă ea te va lăsa să faci asta..sau doar dacă tu vei reuși asta!

Oricum ar fi, iubește și lasă-te iubit! ❤


Comentarii