Scene violente: O italiancă a snopit în bătaie un american

 


Doi cetățeni străini au fost implicați în cadrul unui conflict violent într-un local din Câmpia Turzii. O italiancă l-a bătut pe un american în incinta unui local public, situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii. 

La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la un local public, situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii, un bărbat ar fi căzut pe podea și este inconștient. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că acesta ar fi fost implicat într-o stare conflictuală.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că starea conflictuală  ar fi fost degenerată pe fondul consumului de alcool, între bărbatul de 25 de ani de cetățenie americană și o tânără de 24 de ani, de cetățenie italiană”, anunță IPJ Cluj.

În urma conflictului tânăra ar fi spart geamul unei uși din interiorul localului. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

Având în vedere aspectele constatate, femeia de 25 de ani a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comentarii