Tânăr de 22 de ani, prins cu pantalonii în vine în timp ce își satisfăcea poftele cu o vacă! Poliția a deschis dosar penal


 

Un tânăr din localitatea Deleni, judeţul Iaşi, este cercetat de către polițiști după ce, zilele trecute, a fost prins în timp ce abuza vaca vecinului. 

Proprietarul vacii a auzit zgomote dintr-un grajd și a mers să vadă ce se întâmplă. Când a întrat în adăpostul animalelor, omul a văzut un tânăr cu pantalonii pe vine, urcat pe două găleți la spatele unei vaci.

Prins asupra faptului, acesta și-a ridicat pantalonii de pe vine și a fugit, informează ziaruldeiasi.ro.

Individul a fost reclamat la poliție, iar în urma vizionării unor camere de supraveghere, bărbatul a fost depistat iar pe numele lui a fost deschis dosar penal.

„La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Scobinți au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că în noaptea de 18 aprilie a.c., un tânăr ar fi pătruns pe proprietatea sa și ar fi supus o bovină la acte de natură sex.uală.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificată de polițiști în persoana unui tânăr de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și rănirea sau schingiuirea animalelor, iar cercetările sunt continuate”, au precizat polițiștii.

Comentarii