Un şofer român, tată a trei copii, a ars de viu în cabina TIR-ului, după ce s-a lovit de o cisternă care transporta heliu. Accidentul, pe o autostradă din Italia

 


Sfârşit tragic pentru un şofer de TIR român. Bărbatul a murit în urma unui grav accident petrecut pe autostrada A7 din Italia, în dreptul localităţii Tortona din provincia Alessandria.

Bărbatul a intrat într-o cisternă care transporta heliu lichid, iar cabina TIR-ului său a fost cuprinsă de flăcări. Românul nu a reuşit să se autoevacueze şi a fost carbonizat.

Potrivit Genova Today, românul avea 50 de ani, era căsătorit şi avea cu actuala soţie o fetiţă de un an şi jumătate. El mai avea alţi doi copii dintr-o căsătorie anterioară. 

Flăcările au încălzit și cisterna care transporta heliu, dar intervenția promptă a pompierilor la fața locului a dus la evitarea unei situații mult mai dramatice, ce risca să se producă dacă cisterna exploda.

Bărbatul trăia în Italia de circa 30 de ani, mai precizează sursa citată, și era foarte apreciat de toți cei care-l cunoșteau. „Eram ca o familie, angajații noștri sunt mai presus de toate celelalte persoane pentru noi, nu sunt numere. Era o persoană minunată, un foarte bun muncitor”, a declarat Loredana De Pascale, proprietara firmei de transport pentru care șoferul român lucra.

Comentarii