„Vreau să le transmit ceva clovnilor care ascultă propaganda rusă”.


„Vreau să le transmit ceva clovnilor care ascultă propaganda rusă”.Alexandr Dolgopolov l-a contrazis pe Vladimir Putin

Vreau să le transmit ceva clovnilor care ascultă propaganda rusă și spun că se luptă cu naziștii și nu cu o cei 40 de milioane de ucraineni. Surpriză, clovnilor, există naziști în orice țară, dar în mod normal e vorba de un procent extrem de mic de oameni.

Dolgopolov a arătat cu degetul propaganda rusă. L-a contrat pe liderul de la Kremlin, care anunță că armata sa este implicată într-o „operațiune specială” pentru denazificare și demilitarizare.

Alexandr Dolgopolov l-a contrazis pe Vladimir Putin

Vreau să le transmit ceva clovnilor care ascultă propaganda rusă și spun că se luptă cu naziștii și nu cu o cei 40 de milioane de ucraineni. Surpriză, clovnilor, există naziști în orice țară, dar în mod normal e vorba de un procent extrem de mic de oameni.

Și da, acesta este un soldat rus!„, a transmis Alexandr Dolgopolov pe contul său de Twitter. Mesajul a fost însoțit de o imagine cu soldat al lui Vladmir Putin capturat de ucraineni. Acesta are tatuată svastica, unul dintre cele mai detestate simboluri, care a fost folosit de partidul nazist și era preferatul lui Hitler.

Ucraineanul care a ajuns până în sferturile de finală ale Australian Open (2011) este în capitală, alături de alți sportivi celebri. Îi are lângă el pe frații Klitschko.

Dolgopolov: „În 3 din 5 încercări pot ținti capul adversarului”

Dolgopolov s-a pregătit pentru a rezista pe front. A fost antrenat de un militar turc şi este acum în prima linie. Se luptă, cu arma în mână, pentru apărarea Kievului.

Am început să mă pregătesc cu arme reale. Am avut noroc că eram pe teritoriul Turciei și că un fost militar de meserie m-a ajutat. A fost deschis, mi-a înțeles problemele. Sigur, nu te transformi într-un războinic perfect în 5-7 zile, dar deja mă descurc bine, mă simt confortabil cu armele. În 3 din 5 încercări pot ținti capul adversarului de la o distanță de 25 de metri.

Am plănuit atent revenirea acasă. Am găsit câțiva oameni care zburau din Statele Unite. Fiecare a strâns cât de multe arme a putut. Ne-am întâlnit în Zagreb, de unde am mai cumpărat niște aparate cu scanare termală, alte arme și chestii necesare defensivei. Acum, după atât de mult timp și cu ajutorul multor oameni, am trecut granița din Polonia. Am ajuns în Kiev și sunt gata să îmi apar țara! E patria mea și voi face tot ce pot pentru ea. Adevărul e de partea noastră, ne vom apăra și vom câștiga. Eu voi fi în Kiev acum și pentru totdeauna”, a spus fostul mare jucător de tenis.

Comentarii