Dacă ceva sau cineva te face să te simți rău, RENUNȚĂ la el. Dacă te face să zâmbești, PĂSTREAZĂ-L.
Nu confunda pasiunea cu dragostea. A țipa la cineva, a arunca vase, a arunca blesteme și a amenința că te rănești nu sunt semne de iubire sănătoasă. S-ar putea să dai vina pe emoțiile tale extreme că iubești prea mult și îți pasă prea mult – dar adevărul este că persoana ta pentru totdeauna va scoate la iveală tot ce e mai bun din tine. Nu cei mai rău.
Persoana ta pentru totdeauna te va încuraja să fii o persoană mai bună. Ea îți va inspira creșterea, te va motiva să faci îmbunătățiri lumii tale. Asta nu înseamnă că persoana ta pentru totdeauna te va împinge la limitele tale. Nu-ți va da ultimatumuri. Nu se va plânge de modul în care și-ar dori să schimbi ceva în tine. Persoana ta pentru totdeauna va fi fericită cu tine exact așa cum ești. Îți va încuraja visele, îți va sprijini deciziile și îți va accepta neajunsurile. Dar, din moment ce îl iubești atât de mult, din moment ce vrei să-i oferi cea mai bună viață posibilă, vei lucra pentru a te îmbunătăți. Vei deveni cea mai bună versiune posibilă a ta pentru că crezi că asta merită. S-ar putea să nu realizezi că te străduiești să fii mai bun. Pur și simplu se va întâmpla. Îți vei exprima mai mult emoțiile. Vei comunica mai bine. Vei oferi mai multă afecțiune. Vei învăța încet să ai încredere. Ca echipă, voi doi veți putea realiza orice.Desigur, vor fi și vremuri rele. Momente în care persoana ta te vede la cel mai scăzut nivel. Momente când te privește cum te prăbușești și eșuezi. Dar când se întâmplă asta, îți vor da puterea de a sta din nou pe picioare. Persoana ta pentru totdeauna îți va oferi în mod continuu motive să continui, să încerci din nou, să crezi în tine. Va sprijini tot ceea ce faci, deschizând calea pentru succesele tale. Persoana ta pentru totdeauna nu se va îndoi niciodată de tine. În momentele în care te gândești să renunți, nu vor fi entuziasmați de nefericirea ta. Nu îți vor arunca greșelile în față. Îți va oferi o discuție motivațională pentru a-ți aminti ceea ce ești capabil să obții.  Îți va aminti de valoarea ta când vei uita. Persoana ta pentru totdeauna te va ajuta să crești – iar tu o vei ajuta să crească. Veți fi o plasă de siguranță unul pentru celălalt.

Persoana ta pentru totdeauna nu va scoate în evidență trăsăturile tale toxice. Nu te va face să te sperii de cine te transformi. Va scoate la iveală tot ce este mai bun din tine. Te va ajuta în călătoria ta de iubire de sine și descoperire de sine.


Comentarii