Imagini cu luptătorul ucrainean cu brațul sfârtecat, făcând semnul victoriei din catacombele Azovstalului, după ce s-a predat

Imagini cu luptătorul ucrainean cu brațul sfârtecat, făcând semnul victoriei din catacombele Azovstalului, după ce s-a predat


 Unul dintre luptătorii răniți de la Azovstal, ale căror portrete dramatice după câteva săptămâni de rezistență în subteranele combinatului siderurgic au făcut înconjurul lumii, se numără printre cei care s-au predat rușilor. El a fost fotografiat alături de militarii care au părăsit combinatul din Mariupol.

Imaginile cu chipurile soldaților ucraineni după mai bine de două luni de rezistență în rețeaua de tuneluri a combinatului de la Azovstal au șocat întreaga lume prin modul în care războiul le-a schimbat fizionomia.

Unul dintre ei - murdar, nebărbierit și cu haine jerpelite - a atras atenția făcând semnul victoriei, în timp ce ținea în mână o cană cu cafea, iar pe brațul bandajat avea montată o atelă metalică, fixată cu șuruburi. În ciuda stării sale evident degradate, bărbatul afișa un zâmbet liniștit și o mină încrezătoare.

Același bărbat a fost fotografiat marți printre luptătorii ucraineni de la Azovstal care s-au predat foțelor ruse. Purta aceeași vestă zdrențuită și mergea în papuci de cauciuc, supravegheat de soldați ruși înarmați și cu semnul „Z” pe uniformă.


Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche
1

Formular de contact