Împreună şi dincolo de moarte: Doi soţi din Timiş s-au sinucis împreună în casa lor. Erau depresivi şi nu mai voiau să trăiască
 Doi soţi din Timiş nu au mai suportat viaţa şi au decis să îşi pună capăt zilelor împreună în casa lor din Timiş. 


Bărbatul de 59 de ani şi femeie de 53 au fost găsiţi morţi în casa lor din satul Sculia. Surse neoficiale spun că perechea ar fi lăsat un mesaj în care declarau că sunt depresivi.

Ce spun poliţiştii

Azi, în jurul orei 09:10, polițiștii orașului Gătaia, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 59 de ani și o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost găsiți decedați la locuința de domiciliu. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, cei doi soți fiind găsiți spânzurați într-o anexă a casei. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Bărbatul de 59 de ani era preot reformat, iar soţia lui de 53 de ani era asistentă medicală la cabinetul stomatologic din localitate. Cel care i-a găsit a fost chiar medicul stomatolog. Cei doi soţi au lăsat şi un bilet de adio, în care au scris să sunt depresivi, deoarece nu mai fac faţă greutăţilor vieţii.

Comentarii