Un individ și-a ucis iubita, iar apoi a făcut infarct în timp ce o îngropa în grădina din spatele casei


 

Un bărbat de 60 de ani și-a ucis iubita, dar a avut ghinionul să moară în urma unui infarct, chiar în timp ce săpa în grădină ca să o îngroape și să-și ascundă fapta.

Joseph McKinnon și-a strâns iubita de gât sâmbătă dimineață, apoi s-a apucat să sape o groapă în curtea din spatele casei în care locuiau, din Trenton, Carolina de Sud. Și-a plănuit fapta cu mare atenție, a înfășurat trupul neînsuflețit al Patriciei Dent, de 60 de ani, în saci de gunoi, apoi a luat o lopată și s-a apucat de săpat în spatele curții, relatează cotidianul Daily Mail.

Nu a luat în calcul ceva esențial pentru a-și duce la bun sfârșit planul: nu avea condiția fizică necesară.

Bărbatul a reușit să o îngroape parțial, dar s-a prăbușit la pământ și a murit. Vecinii l-au văzut întins pe jos, în jurul orei 10 dimineața, și au chemat poliția, care a făcut macabra descoperire.

Polițiștii și medicii legiști au stabilit că Joseph McKinnon a murit din cauze naturale. „S-a confirmat cauza morții domnului McKinnon ca fiind o problemă cardiacă. S-a descoperit că doamna Dent a murit prin strangulare.

Dovezile adunate la fața locului, împreună cu declarațiile martorilor, i-au ajutat pe anchetatori să construiască o cronologie, credem că domnul McKinnon a atacat-o pe doamna Dent în casă. Groapa a fost apoi parțial umplută de McKinnon.

În timp ce o îngropa, McKinnon a suferit un infarct care i-a provocat decesul” au declarat șeriful Jody Rowland și medicul legist David Burnett.Comentarii