Crimă înfiorătoare: Tânără de 22 de ani, însărcinată în 8 luni, decapitată de iubitul ei. După crimă, bărbatul din SUA a aruncat cadavrul la tomberon


 O crimă înfiorătoare a zguduit liniştea unui oraş din statul american Illinois. O tânără de 22 de ani, însărcinată în aproape opt luni ar fi  fost ucisă cu sânge rece chiar de iubitul ei.

Într-un acces de furie, bărbatul a decapitat-o pe tânără, apoi i-a aruncat capul în tomberonul din faţa casei. Descoperirea macabră a cadavrului lui Liese Dodd a fost făcută de mama victimei, în momentul în care a mers la casa ei din Alton, pe 9 iunie. Poliţiştii care se ocupă de acest caz spun că femeia a fost ucisă "în mod barbar, cu sălbăticie" şi îl descriu pe agresore drept "un monstru", scrie Daily Mail.

Omorâtă înainte de cel mai fericit moment din viaţa ei

Principalul suspect, iubitul tinerei, a fost arestat şi este considerat vnovat pentru moartea înfiorătoare a femeii. În vârstă de 22 de ani, el a fost acuzat de două capete de acuzare pentru crimă de gradul I, fiind vorba despre uciderea iubitei sale, dar şi despre cea a copilului nenăscut. Este anchetat de asemenea pentru tranşarea unui corp uman, dar şi ascunderea cadavrului după omucidere. 

Mama femeii ucise spune că bărbatul nu era tatăl bebeluşului, dar cei doi aveau o relaţie de câţiva ani. Suspectul a fost transferat la închisoarea din regiunea Macoupin. Este acum ţinut în închisoare cu o cauţiune de 2 milioane de dolari. 

Mama lui Liese a descris-o ca fiind un copil educat şi liniştit. Povesteşte că a crescut şi a învăţat la şcoala Jerseyville din Illinois şi recent s-ar fi mutat în casa din Alton, acolo unde avea să şi fie ucisă.

"Un zâmbet frumos. Era o lumină strălucitoare care ţinea de toată lumea. Avea o inimă mare. Ar fi făcut orice pentru oricine. Ar fi făcut tot posibilul ca să ajute oamenii", a măruturisit mama tinerei.  La sfârşitul lunii iulie tânăra ucisă urma să devină mamă, familia plănuind în acest sens o petrecere fastuoasă pentru venirea pe lume a copilului. Din nefericire însă ceea ce avea să fie un moment de bucurie s-a transformat într-unul trist pentru că familia se pregăteşte acum de înmormântare. Comentarii