Îngrijitorii unui parc zoo, suspectați că au tuns leul și i-au făcut breton. Imaginile cu „regele junglei”, virale pe internet

 


Angajații unei grădini zoologice din China neagă că au tuns un leu și i-au făcut breton, după ce câteva poze destul de amuzante cu felina s-au viralizat pe rețelele sociale chineze și au provocat dezbateri intense.

Leul este supranumit „Regele junglei” și datorită coamei impunătoare, care îi conferă o imagine distinctivă. Însă leul la Grădina Zoologică din Guangzhou are o imagine mai puțin regală din cauza „frizurii” ciudate. Îngrijitorii parcului zoo spun că nu au nicio legătură cu noul look al animalului, potrivit Global Times.

Duminică, un utilizator al platformei Weibo a postat fotografii cu leul în cauză, care se numește Hang Hang. Imaginile au fost intens comentate, iar utilizatorii i-au indicat pe îngrijitori drept responsabili pentru aspectul bizar și amuzant al „regelui junglei”.

Îngrijitorii au spus că Hang Hang nu a fost tuns, iar coama s-ar fi redus din cauza umidității ridicate din atmosferă.

Hang Hang și coama lui bizară au devenit rapid noua atracție a grădinii zoologice. Dincolo de dezbaterile de pe platforma Weibo, Hang Hang a devenit subiect important pentru presa din China.

Hang Hang este un leu alb, subspecie foarte rar întâlnită.

Comentarii