Laurette Atindehou, prietena „de suflet” a lui Ion Țiriac, dă cărţile pe faţă: „Avem fructul iubirii noastre alături de noi!”


 

Laurette Atindehou, vedeta care ar fi avut o relaţie cu Ion Ţiriac, dă cărţile pe faţă. Frumoasa mulatră s-a împăcat cu tatăl fetiței ei, după ani buni în care s-au războit și nu și-au vorbit.

Laurette şi Mihai Ştefan au divorţat în urmă cu ani buni. Cei doi au o fetiţă împreună, pe Serena, şi au decis, de dragul acesteia, să îngroape securea războiului. Recent, cei doi au fost chiar şi la serbarea de absolvire a micuţei.

Laurette Atindehou dă cărţile pe faţă

‘’Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială. Pentru că nu va despărți nimeni și nimic niciodată, pentru că avem fructul iubirii noastre alături de noi, întotdeauna ne va lega Serena. Ea este un copil care a fost făcut din dragoste și așa va rămâne pentru tot restul vieții.

În primii ani când noi doi am fost despărțiți, deciziile le luam eu. Pentru că a fost o perioadă când a trebuit să trecem peste momentele mai dificile din viața noastră, dar în ultima perioadă, da! Aș putea să zic că, luăm deciziile de comun acord. Tot ce înseamnă școală, vacanțe, activități pe care le face Serena, da’’, a declarat Lauratte pentru Antena Stars.

Laurette a recunoscut un detaliu ruşinos, după ce a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac

Laurette Atindehou a recunoscut că a înşelat. Laurette Atindehou a recunoscut că pentru un milion de euro şi-ar înşela şi acum partenerul. De curând, Laurrete a vorbit deschis şi despre relaţia cu Ion Ţiriac.

„Am înşelat şi o spun. De ce să mă feresc. Am înşelat normal, de ce să fiu ipocrită. Nu mai eram fericită, nu îmi mai oferea ce îmi doream eu, tentaţiile sunt atât de mari… Dacă nu te mai simţi fericit într-o relaţie şi bărbatul de lângă tine nu îţi mai oferă ce îţi doresti tu, fiecare pe drumul lui.Fostul meu soţ e un bărbat foarte inteligent. E un bărbat foarte inteligent de la care ai ce să înveţi şi de la care eu am învătat foarte multe lucruri constructive de viaţă, am învăţat să fiu un antreprenor, eu am făcut cu el un magazin, m-a învăţat cum să fac bani şi cum să am o afacere.

Pentru un milion de euro mi-aş înşela soţul! Am înşelat şi am fost înşelata. Am iertat când am fost înşelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece şi mama zice că am inima de gheaţă şi că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relaţiile mele cu bărbaţii„, dezvăluia Laurette Atindehou, citată de spynews.ro.


Laurette a rupt tăcerea și a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Chiar dacă nu a dezvăluit că ar fi fost iubita miliardarului român, frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Despre cei doi au apărut informații în spațiul public că ar avea o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.
Comentarii