O fetiţă de 7 ani din Ucraina cântă imnul ţării pe patul de spital, în timp ce medicii îi bandajează rănile

 


Au trecut aproape cinci luni de cânt la comanda lui Vladimir Putin, armata rusă a invadat Ucraina. Marile oraşe ale ţării au fost bombardate constant în toată această perioadă, numărul victimelor crescând de la un atac la altul. 

În spatele lovituri brutale rămân însă poveştile oamenilor. O poveste emoţionantă transmite şi o fetiţă de 7 ani care a deventi virală pe internet în timp ce intonează imnul Ucrainei pe patul de spital.


Imaginile, virale acum pe reţelele de socializare, o arată pe copilă intonând cu patos imnul „Shche ne vmerla Ukrayina”, care în traducere înseamnă „Ucraina nu a pierit încă”.

Interpretare emoţionantă pe patul de spital

Ea poate fi văzută zâmbind în timp ce cântă împreună cu unele dintre asistentele care îi învelesc cu bandaj piciorul care i-a fost rănit.

Videoclipul a fost distribuit şi de politicianul Anton Gerashchenko, care este consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei. El a postat filmarea pe Twitter, spunând: „De nedistrus... O fetiță cântă imnul ucrainean în timp ce este bandajată”.

Videoclipul a fost vizionat de mii de ori, mulți oameni online lăudându-i curajul. Unul dintre utilizatori spus: „Țara va câștiga atâta timp cât vor exista copii atât de mici în Ucraina”, în timp ce un altul a comentat „Putin nu are nicio idee că se confruntă cu o forță mai puternică decât mașina lui de război oribilă. Oamenii din Ucraina, de la cel mai mic până la cel mai în vârstă, își iubesc țara și vor CÂȘTIGA până la urmă!'

Videoclipul amintește de o tânără ucraineană care a devenit virală la începutul războiului, când a cântat melodia filmului Disney „Let it go” direct dintr-un adăpost antibombe din Kiev.

 

Comentarii