„Plâng, sufăr…”. Ștefania a aflat de pe Facebook că Dănuț a murit: cineva a postat imagini cu mașina în care iubitul său ardea de viu


 Durere de nedescris pentru familia şi toţi cei care l-au cunoscut şi îndrăgit pe Dănuţ, tânărul care a ars de viu în cumplitul accident de la Leţcani, judeţul Iaşi.

Tânărul sărbătorise faptul că a luat permisul, împreună cu niște prieteni. Ștefania, iubita sa, nu l-a însoțit pentru că învăța pentru examenul de Bacalaureat. Spre casă, Dănuț s-a urcat în mașina prietenului său.

Şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a izbit de un copac de pe maginea drumului, iar la scurt timp a luat foc. Deşi unii şoferi au oprit şi s-au grăbit să îi scoată pe tineri dintre fiarele maşinii rând pe rând, pentru Dănuţ a fost prea târziu. Când a venit rândul său, maşina a explodat şi a fost cuprinsă de flăcări. Aflat pe scaunul din dreapta, tânărul de 18 ani a murit ars de viu, scrie observatornews.ro.

Ştefania, iubita lui Dănuţ, este în stare de şoc. Ea a aflat despre moartea iubitului de pe rețelele de socializare: „Ultima dată când am vorbit cu el mi-a spus că merge să sărbătorească. Eu i-am zis că mă pun la învățat pentru Bacalaureat. La un moment dat, am intrat pe Facebook și am văzut imaginile cu accidentul”, a declarat tânăra pentru bzi.ro.

Cei doi aveau planuri de viitor împreună. Își doreau să se căsătorească și să aibă copii: „Prima dată, m-am îndrăgostit de părul lui creț și de ochii lui albaștri. Îmi plăcea caracterului lui, mereu avea grijă de mine, era foarte credincios, mă punea să mă rog și să merg la biserică mereu. Mi-a promis că, atunci când voi termina facultatea, o să mă ceară de soție. Toți ne spuneau că vom avea copii frumoși și creți”, a mai declarat Ștefania pentru sursa citată.

Ștefania nu realizează încă pierderea suferită, însă se teme de modul în care va arata viața sa fără Dănuț. Deși plânge și suferă, este conștientă că perioada cea mai grea va urma abia după înmormântare.

„Nu realizez încă ce s-a întâmplat, plâng, sufăr, dar nu realizez pierderea. Probabil că, după ce se va termina tot, când voi ajunge acasă și nu o să mai am cui să-i spun «Bună dimineața!» și «Noapte bună!». Atunci va începe viața mea fără Dănuț”, a mai spus tânăra pentru sursa citată.

Acum, ea vrea doar să se facă dreptate: „Era un băiat bun, muncitor. Lăsa orice, să-i ajute pe alții. Era cel mai bun om. Îl iubesc foarte mult. Eu vreau să știu doar ce s-a întâmplat, vreau să se facă dreptate”.

Comentarii