"Azi te duci acolo sus, drag prieten". Tânărul de 23 de ani, care s-a sinucis din dragoste în curtea fostei iubite, condus pe ultimul drum


 O sinucidere neaşteptată zguduia în urmă cu trei zile liniştea unei localităţi din Cluj. Un tânăr de 23 de ani şi-a pus capăt zilelor din cauza unei decepţii în dragoste. Bărbatul a fost găsit spânzurat în curtea fostei sale iubite. Înainte de a se sinucide, acesta a postat pe internet un mesaj de adio.

Astăzi, familia şi apropiaţii îşi iau rămas bun de la el. Tânărul va fi înmormântat, iar pe internet au început să apară deja ultimele mesaje dn partea celui care l-au cunoscut. Tragedia a căzut ca un fulger atât pentru familie cât şi pentru prietenii bărbatului de 23 de ani.

"Azi te duci acolo sus, drag prieten. Drum lin. Dumnezeu să-ţi aibă de grijă acolo în ceruri. Dumnezeu să te ierte, nu te vom uita niciodata, Nanule. Nu-mi vine să cred că ne-ai părăsit aşa repede. Te vom păstra în inimile noastre", a scris pe Facebook un prieten al tânărului.

Mesaje de rămas bun din partea prietenilor

Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 23:30, chiar în curtea fostei sale iubite. Tânărul a postat pe profilul de Facebook un mesaj de adio, apoi şi-a pus capăt zilelor. A fost găsit, mai târziu, spânzurat. Ajunşi la faţa locului, medicii nu au mai putut face altceva decât să declare decesul. 

"Te iubesc! Peste câteva minute n-o să mai fiu. Să știi că te iubesc și îmi pare rău pentru ce ţi-am făcut până acum. Rămas bun la toți ai mei dragi. Nu mai pot să sufăr aşa"

Profilul tânărului s-a transformat în locul unde apropiaţii îşi lasă mesajele de condoleanţe. Zeci de comentarii la postarea de adio a bărbatului s-au strâns în câteva ore şi alte câteva mesaje de condoleanţe au fost postate  de cei care l-au cunoscut.

sursa: observatornews.ro

Comentarii