După o ceartă cu iubita, un livrator de pizza s-a întors erou. Bărbatul a salvat 5 copii dintr-un incendiu, în SUA. "Sacrificiul a meritat"


 Un livrator de pizza nu a stat pe gânduri când a văzut o casă în flăcări în Lafayette, Indiana, și a sărit să salveze copiii din interior, potrivit BBC.

Bărbatul a sărit pe geam cu un copil în brațe

După o ceartă cu iubita sa, Nick Bostic s-a urcat în mașină și a plecat pentru a se calma, în cee ace părea o noapte obișnuită. În timp ce conducea, bărbatul a observat casa în flăcări din suburbia Lafayette. Nick nu a stat pe gânduri și a intrat după persoanele blocate înăuntru, potrivit ABC7 Chicago.

În momentul izbucnirii incendiului, în casă se aflau o tânără de 18 ani și frații săi mai mici cu vârste cuprinse între 1 și 13 ani, și un alt adolescent de 13 ani. Părinții nu se aflau acasă. Bostic nu avea telefonul la el pentru a suna la 911, așa că a fugit la ușa din spate pentru a vedea dacă se află cineva în casă, apoi a urcat la etaj unde i-a găsit pe cei cinci copii.

După ce i-a scos afară, în siguranță, Nick s-a întors înăuntru pentru a o salva pe fetița de 6 ani. Bărbatul a luat-o pe micuță în brațe și u sărit pe geam, pentru a se salva. În urma incendiului, familia a pierdut aproape totul, dar cei doi părinți sunt recunoscători că copiii lor au fost salvați. “Dumnezeu ne-a trimis un înger”.

Botic s-a intoxicat cu fum şi a suferit arsuri la o mână, iar după două zile petrecute în spital a fost externat. Bărbatul insistă că nu este erou și a acționat așa cum și-ar dori ca altcineva să o facă pentru familia lui. 

“A meritat. Îmi tot repet că e un sacrificiu mic. Această durere temporrară... a meritat din plin”, a declarat Nick Bostic pentru WLFI-TV.sursa: observatornews.ro

Comentarii