Lacrimi amare pentru o tânără care s-a aruncat în faţa trenului. Şi-a luat adio de la viaţă, în Anglia, deşi acasă o aştepta fetiţa de doar 9 luni

 

Râuri de lacrimi pentru o tânără mamă, de doar 23 de ani, care a murit lovită de tren, după ce s-ar fi aruncat pe şine. În urma incidentului tragic, petrecut vineri, o fetiţă de doar 9 luni a rămas orfană, în braţele familiei îndoliate. Nu o va cunoaşte pe cea care i-a dat viaţă decât din fotografii. 
Vinerea trecută părea o zi ca toate celelalte pentru o familie din Lancashire, Marea Britanie. Nimic nu prevestea tragedia care avea să se abată asupra lor. 
Dar pentru Kiena Dawes, o tânără mamă de doar 23 de ani, moartea a venit fulgerător. Femeia a sfârşit cumplit, lovită de trenul care circula din Preston spre Lancaster. Potrivit Mirror, aceasta lucra într-un salon, drept coafeză, iar acasă o aştepta un bebeluş de doar 9 luni. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, declarând decesul la locul accidentului.


Soarta fetiţei de 9 luni, rămasă orfană după ce mama ei s-a sinucis

Fratele tinerei, Kynan Dawes, a povestit că aceasta avea mintea "întunecată de gânduri negre" şi a luat decizia "să pună astfel capăt unei bătălii îngrozitoare în viaţă". Femeia trăia alături de fiica sa, Marnie Blu Dawes, de care fratele victimei, angajat în construcţii, promite să aibă grijă chiar dacă pentru asta va fi nevoit să renunţe la locul de muncă. 


Familia a deschis un cont pentru donaţii, unde oamenii pot trimite ajutoare financiare pentru înmormântare, dar şi pentru micuţa rămasă acum fără mamă. "Aceasta este Marnie, alături de mămica ei. Marnie are doar 9 luni şi şi-a pierdut recent mama în urma unei sinucideri tragice", scrie Matthew Sanderson pe pagina de GoFundMe. Copila se află acum în grija unchiului.Kiena, originară din St Annes, a fost dată dispărută vineri, 22 iulie, iar fratele său a lansat atunci un apel "urgent" pe reţelele de socializare, pentru a o găsi pe femeie. În doar câteva ore, familia tinerei a primit însă vestea tragică a morţii petrecute pe şinele de tren. Cu patru zile înaintea tragediei, aceasta postase o fotografie cu tatăl său, alături de care a scris mesajul: "Cu doi ani în urmă, ţi-ai dat ultima suflare ... Sper că-mi vei fi alături în acest coşmar pe care-l trăiesc. Îmi voi aminti să am puterea ta. Îmi doresc să fi fost aici ... Te iubesc pentru totdeauna şi încă o zi".

Comentarii