M-am căsătorit la 14 ani să scap de nevoi . Off Am ajuns la zile negre”: O copilă cu un copilaș în brațe, bătută și batjocorită cat de trist

 

A rămas fără mamă și tata, iar la varsta de 14 de ani s-a căsătorit ca să scape de nevoie, însă soarta nu a fost blândă cu ea. Este vorba despre o fetiță din Moldova, crescută de bunica, până când nu a plecat de acasă și s-a căsătorit. 

Cu un copil în brațe, minora a povestit despre coșmarul prin care a trecut până astăzi, momentele dificile pe care le are acum și a făcut un apel catre oamenii care o pot ajuta.

”Îmi este tare greu, de soacră nu am parte, am ajuns la zile negre că nu am o gură de pâine în casă. M-am rugat la soacră, dar zice că nu are nevoie de mine și nici de copil”, povestește adolescenta, printre lacrimi.

 

Aceasta a făcut cunoștința cu viitorul soț, Vitalie, pe internet, iar pentru a scăpa de bătaia de acasă, a decis să se căsătorească.

„Și pumni în cap și spate rupt, toți la școală mă râdeau că tatăl meu e bețiv”, a spus ea.

Minora a fost violată de unchiul său, însă când i-a spus mamei cele întâmplate, ultima a dat vina pe ea, iar peste un timp a alungat-o de acasa. Acum Vitalie muncește peste hotare pentru a-și cumpăra o casă.

„La școala nu puteam sta să scriu, tata mă batea, atât de tare încât nu mă puteam așeza, mă bătea cu toporul, cu bâta, în cap, spatele a fost rupt, ne făcea în tot felul. De la 4 ani citesc, el mă batea să-i citesc mesajele pe care le scria prietenele”, a povestit aceasta.

sursa:  unimedia.info

 

Comentarii