"Peste câteva minute n-o să mai fiu". La 23 de ani, un tânăr din Cluj s-a spânzurat după o decepţie în dragoste.


 Totul s-a întâmplat în jurul orei 23:30. Tânărul a postat pe profilul de Facebook un mesaj de adio, apoi şi-a pus capăt zilelor. A fost găsit, mai târziu, spânzurat în curtea casei. Ajunşi la faţa locului, medicii nu au mai putut face altceva decât să declare decesul. 

Mesajul de adio, postat pe Facebook

"Te iubesc! Peste câteva minute n-o să mai fiu. Să știi că te iubesc și îmi pare rău pentru ce ţi-am făcut până acum. Rămas bun la toți ai mei dragi. Nu mai pot să sufăr aşa"

Profilul tânărului s-a transformat acum în locul unde apropiaţii îşi lasă mesajele de condoleanţe. Zeci de comentarii la postarea de adio a bărbatului s-au strâns în câteva ore şi alte câteva mesaje de condoleanţe au fost postate  de cei care l-au cunoscut.

- Nu am cuvinte, Dumnezeu sa îți odihneasca sufletul ! Condoleanțe și putere familiei.

- Dumnezeu să te ierte și să îți odihnească sufletul!Condoleante familiei

- Condoleanțe familiei! Dumnezeu sa te odihnească în pace Nanule! Ne vei lispii la toți!

- Drum lin, prieten drag Îmi pare nespus de rău. Ai fost un prieten în care mă puteam baza și mă făceai mereu să trec peste toate. Ai fost un prieten adevărat, Dumnezeu să te odihnească în pace nu te voi uita niciodată.

Ce spun autorităţile

"La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat prin spânzurare, în curtea unui imobil din comuna Luna.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, pentru care echipajul medical a pronunțat, din nefericire, decesul.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul ar fi decedat prin spânzurare, pe corpul acestuia nefiind evidențiate alte urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmite IPJ Cluj.

sursa: observatornews.ro

Comentarii