Poveste de groază: O femeie a fost încătușată, bătută măr și violată de 18 ori în 5 zile de către tatăl a doi copii


 Un tată a doi copii, care a răpit o femeie pe care a cunoscut-o pe un site de întâlniri, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, după ce a bătut-o și a violat-o pe victimă de 18 ori timp de cinci zile. Robert Wilson, în vârstă de 35 de ani, şi-a aflat sentinţa la tribunalul din Australia, după ce anterior a pledat vinovat pentru atacurile îngrozitoare asupra femeii de 39 de ani. Atenţie, detalii care vă pot afecta emoţional!

Femeia l-a cunoscut prin aplicația de întâlniri Badoo înainte de a fi închisă într-un dormitor la casa lui din Darley, în suburbiile de nord-vest ale oraşului Melbourne, între 25 și 29 martie 2019. Instanța a auzit că încăperea fusese modificată de aşa natură astfel încât în ​​momentul în care ea a pășit pe ușa dormitorului să se declanșeze o alarmă pentru a-l anunța pe tatăl celor doi copii. Wilson i-a spus femeii că dacă ar încerca să fugă din casa lui, o va ucide sau o va transforma într-o ''mașină de făcut bani'', conform Daily Mail

Bărbatul a bătut-o cu o bară de metal, i-a ținut o puşcă la cap și a întrebat-o în mod repetat: ''Vrei să mori?''

Vineri, bărbatul a fost condamnat la 22 de ani și șase luni de închisoare de către judecătorul Fiona Todd. Tatăl, care va fi identificat drept un infractor sexual pe viață, trebuie să execute cel puțin 16 ani înainte de a fi eligibil pentru eliberare condiționată. Wilson discuta despre planurile de a se muta cu femeia cu câteva zile înainte să o închidă în casa lui și să o țină prizonieră. Au urmat cinci zile de groază pentru femeia care a fost violată de 18 ori și bătută până când fața i s-a umflat atât de mult încât nu a mai putut vedea. Proprietatea era înconjurată de obloane metalice și de un gard electric, cu camere de securitate care îi urmăreau fiecare mișcare. 

În timpul atacurilor, a bătut-o cu o bară de metal, i-a ținut o puşcă la cap, a sugrumat-o și a întrebat-o ''Vrei să mori?''.  El a forțat-o să-i transfere bani și i-a șters numerele de telefon și contactele de pe Facebook. Când prietenii au observat că femeia lipsește, i-a manipulat și a forțat-o să facă videoclipuri pentru a le trimite. După patru zile, a decis să-și conducă victima pe autostrada. Pe parcurs, el a regizat un videoclip înfiorător pe care l-a trimis mai târziu prietenilor ei. Au ajuns ulterior la Adelaide și apoi s-au întors la el acasă, unde a violat-o din nou.

Bărbatul a eliberat-o după cinci zile, pe 29 martie, a condus-o la ea acasă și a cerut să fie șterse postările incriminatoare de pe Facebook ale prietenilor ei și să nu spună nimănui ce s-a întâmplat. Wilson a pledat vinovat la trei capete de acuzare de viol, răpire și rănire intenționată. Au fost nevoie de două luni pentru ca faţa femeii să îşi revină după atacurile brutale și încă suferă coșmaruri din cauza calvarului prin care a trecut.

sursa: observatornews.ro

Comentarii