PUTIN ESTE MORT / INTRE ADEVAR SI MINCIUNA ?????Informația momentului în tabloide are legătură tot cu războiul din Ucraina, respectiv Rusia. Controversa a devenit rapid virală și a provocat o mulțime de glume, dar și dezbateri.

Vladimir Putin este luat în vizorul jurnaliștilor din zona mondenă, după ce Ludmila Aleksandrova, fosta soție a „țarului de la Kremlin” a declarat că liderul autoritar din estul Europei a murit.

Anunțul a fost făcut pe data de 15 martie 2015. Fosta parteneră a lui Putin susține că președintele de la Moscova a fost înlocuit cu o sosie, după ce a decedat.


Vladimir Putin ar fi fost, de fapt, asasinat

Totul ar fi început într-o noapte, când Vladimir Putin, după o discuție purtată cu fiicele sale, ar fi plecat de acasă și nu s-ar mai fi întors. Imediat după dispariția președintelui rus, Ludmila Aleksandrova a mărturisit că a fost amenințată și sfătuită să tacă cu privire la moartea liderului politic.

Asasinarea lui Vladimir Putin ar fi fost pregătită în amănunt, susține Aleksandrova. Astfel, liderii de la Kremlin au ales din mai multe sosii pentru a-l înlocui pe fostul ofițer KGB. O bună perioadă de timp, liderul rus nu s-a afișat în public, iar marii reprezentanți ai Federației ar fi ascuns adevărul. Politicienii din jurul lui Putin ar fi povestit populației că președintele era grav bolnav.

Mai mult, divorțul dintre Vladimir Putin și Ludmila Aleksandrova ar fi fost inventat pentru că femeia nu ar fi acceptat să trăiască alături de o sosie. Cei doi au divorțat în 2013, după 30 de ani de relație, potrivit BBC.

Președinții de stat, obișnuiți să angajeze sosii

Până în prezent, nu au fost dezvăluite mai multe informații cu privire la presupusa moarte lui Vladimir Putin. De-a lungul timpului, celebrii președinți de state sau vedetele internaționale din zona artistică au folosit sosii, pentru a nu se expune unor pericole, fie pentru a bifa anumite apariții publice la care „personajul original” nu putea fi prezent din diverse motive.

În timpul administrației Putin, personajul de la Kremlin – premier, respectiv președinte, s-a schimbat destul de mult din punct de vedere fizic. În vârstă de 69 de ani, Putin arată mai tânăr decât la începutul primului mandat de președinte, susțin diverse voci din spațiul public.

Unii sunt de părere că este vorba doar despre efectele înaintării în vârstă, alții sunt de părere că Putin a apelat la intervenții chirurgicale. Vladimir Putin ar fi apelat la injecții cu botox, acid hialuronic și lifting facial la ochi și pomeți, scrie The Sun.

La bisturiu a apelat și președintele SUA, Joe Biden, care și-a făcut implant de păr, operații pentru ascuțirea nasului, plus injecții împotriva ridurilor, susține Daily Mail.

Comentarii