TÂNĂR DIN SATU MARE, DAT PE MÂNA POLIȚIEI DE PROPRIA MAMĂ. ”AICI SUNT DROGURILE”


 Un tânăr din județul Satu Mare, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat luna aceasta la 3.000 lei amendă penală de către magistrații Judecătoriei Satu Mare. Acesta a fost ”dat în primire” chiar de către mama sa, care le-a dat drogurile polițiștilor de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate.

Conform informațiilor PresaSM, la sfârşitul lunii octombrie a anului 2021 (28.10.2021), mama consumatorului de droguri a predat organelor de poliţie un plic de plastic care conţinea materie vegetală de culoare verde oliv în cantitate de aproximativ 30 grame şi un grinder metalic cu inscripţia „ANSTERDAM”, despre care a relatat că le-a găsit în camera fiului său, într-o geantă de tip rucsac.

Tânărul a arătat că întreaga cantitate de cannabis i-a fost oferită în cursul lunii octombrie 2021 de către un individ, care i-a propus să o vândă, dar el a păstrat-o pentru propriul consum, precizând că este consumator ocazional de astfel de substanţe. Acesta a declarat că a apelat la consumul de droguri de regulă în străinătate, unde a muncit mai mulți ani, în prezent desfăşurând activităţi lucrative stabile în cadrul unei firme de construcţii.

Doar că – între timp – a ajuns să fie cercetat de către Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate, iar magistrații Judecătoriei Satu Mare i-au dat – luna aceasta – o amendă penală de 3.000 de lei, iar tovarășul de la care le-a procurat s-a ales cu o condamnare cu suspendare la 1 an și 10 luni de închisoare.

sursa: presasm.ro

Comentarii