Tatăl unui copil de 13 ani ucis s-a rugat două ore lângă cadavru, ținându-l de mână. Băiatul a murit în urma unui atac rusesc în Harkov Tatăl unui copil de 13 ani, ucis pe 20 iulie, în urma unui de atac rusesc în Harkov s-a rugat două ore lângă cadavru. O polițistă a rămas în tot acest timp cu el ținându-l de mână şi consolându-l. Scenele filmate au devenit virale. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional. 


Un tată s-a rugat în stradă lângă fiul ucis în Harkov.  Băiatul de 13 ani a fost ucis miercuri de bombardamente rusești într-o stație de autobuz din cel de-al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, Harkov, potrivit autorităților locale.

Imagini sfâșietoare filmate după atac la fața locului îl arată pe tatăl băiatului în timp ce își ține copilul ucis de mână și se roagă așezat pe trotuar lângă cadavru. A stat așa timp de două ore, până cadavrul a fost ridicat 

Alte două persoane au fost ucise în atac. Un cuplu în vârstă, un bărbat de 69 de ani și o femeie de 68 de ani. Alte 19 persoane au rănite a declarat şeful administraţiei militare regionale Oleg Siniehubov.

”Inamicul rus atacă exclusiv străzile oraşului, pavilioanele comerciale şi infrastructura rezidenţială. A fost atacată o clădire rezidenţială în care se afla un cabinet stomatologic privat. În incintă nu se aflau oameni. Locuitorii din Harkov sunt rugaţi să fie extrem de vigilenţi, inamicul trage haotic şi brutal în oraş”, a mai precizat guvernatorul regional.

sursa: observatornews.ro

Comentarii