„Doamne, adu-mi inima înapoi. Cum să trăiesc fără tine”. Georgiana s-a stins din viaţă la doar 22 de ani pe un pat de spital din Anglia. Acasă, cei dragi o plâng


 “Dacă te întâlnești cu diavolul, zâmbește-i!”. Este mesajul pe care Georgiana l-a postat pe 31 iulie. În urmă cu doi ani, tânăra aflase că suferă de o boală gravă, insuficiență cardiacă cronică de gradul 3. Nimeni nu se aştepta însă ca inima ei să se oprească însă pentru totdeauna la 22 de ani, pe un pat de spital din Anglia.

Potrivit reporterbuzoian, Georgiana era originară din Săgeata, însă s-a mutat la Buzău, unde a lucrat în mai multe domenii, pentru a își câștiga existența. Era pasionată de frumos, în timpul liber realizând fetelor machiaje spectaculoase. Vestea morţii i-a luat prin surprindere pe cei dragi, care au ţinut să îi aducă un ultim omagiu pe pagina de Facebook.

"Mi-ai distrus sufletul ! Cum să trăiesc fără tine"

„Ai plecat prea devreme dintre noi…mult prea devreme …Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Ne vei lipsi atât de mult tututor celor care ne-ai înseninat zilele , ne vor lipsi glumele tale , ne vei lipsi tu..Încă nu pot realiza și nu pot accepta vestea cumplita . 

Cum tu , o ființa mereu cu zâmbetul pe buze și optimista ai reușit sa te prăbușești ? Doamne … nu am cuvinte .. Se pare ca Dumnezeu a avut nevoie de tine alături de El , încă o floare in grădina Lui . Vei rămâne vesnic in sufletele noastre ! Nu te vom uita niciodată , ai fost o colega și o prietena minunata ! Sincere condoleante familiei si prietenilor! Este foarte amar sa-i pierdem pe cei mai dragi, pe rude si prieteni si este de doua ori mai amar daca ne parasesc oameni tineri, frumosi si talentati. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire ! 

Dumnezeu sa te ierte si sa odihneasca sufletul tău!”, “Doamne , fă te rog ordine pe pământ ! Ai grija de ea acolo sus , a fost un suflet minunat!”, “DOAMNE !!!!! Adu- mi inima înapoi ! Nu ma lasă PEP singura aici ! Nu vreau sa cunosc lumea asta fără tine ! Trebuia sa vii acasă ! Așa mi ai promis ! Asa ai spus iubirea mea ! Am vorbit puiule , ne am făcut planuri ! Mi ai rupt sufletul inima mea ! Când ai plecat ai luat tot cu tine … sufletul meu s a dus odată cu tine …Ai fost parte din mine ! Dumnezeu mi a adus o sora in viața dar mi a luat o atât de brusc …. Eternitatea sa ti fie poveste … ”,

„Te am iubit și te voi iubi mereu PIP ! Mi ai distrus sufletul ! Cum sa trăiesc fara tine maaaaaa? Cum sa știu ca tu , sora mea ,inima mea , iubirea mea nu mai e !?!!? Cum sa trăiesc și sa văd ca lumea asta o sa funcționeze fără tine ???? Doamne tine mi inimioara in lumina!”, „Dumnezeu sa o ierte! O durere mult prea mare!”, „Ce mai este viața în ziua de azi ?


 Nu mai este absolut nimic ! Dumnezeu a ales sa ia sub aripa lui încă un înger . Un înger plin de viață și de fericire care mereu era tot un zambet .Din păcate viața este nedreaptă uneori. Alege doar ce este frumos .Încă un boboc de floare a mai plecat la ceruri .Dumnezeu sa te odihnească în pace Geo ( mătușa ) .Sa ai grija de cei dragi și mai ales de nepoței tai, pe care îi iubeai nespus de mult."

"Încă nu îmi vine sa cred ca ai plecat de lângă noi Geo,ai fost cea mai buna prietenă a mea și asa vei rămâne .Pe cine mai sun eu sa ii spun toate ofurile mele , nimeni nu mă înțelegea mai bine decât tine, cine mai îmi dă mie sfaturi acum ,nu pot sa cred ca numai ești printre noi. Vei rămâne veșnic în sufletul meu !Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet frumos! Te voi iubi mereu."

Comentarii