DUREROS: Un băieţel de 15 ani îşi consolează în lacrimi fratele mai mic, după ce i-a spus că are cancer în stadiu terminal


 Un băieţel de 15 ani este fotografiat îmbrățișându-și fratele mai mic, după ce i-a spus că are cancer în stadiu terminal. Ian, în vârstă de 15 ani, a aflat săptămâna trecută că suferă de un tip de cancer osos, numit osteosarcom, şi că forma pe care o are este incurabilă. 

Adolescentul fusese diagnosticat pentru prima dată cu boala în 2019 și, după o intervenție chirurgicală și luni de chimioterapie, a fost declarat vindecat, dar în noiembrie 2021, a aflat că boala a revenit și s-a răspândit prin corpul său. Acum, în mod tragic, familiei lui Ian i s-a spus că nu se mai poate face nimic.

Băieţelul a fost lăudat pentru curajul de a înfrunta moartea cu zâmbetul pe buze

Într-o imagine postată pe Facebook, devenită între timp virală, el este văzut mângâindu-și fratele mai mic, Peter, după ce tocmai i-a spus vestea tristă. Peter poate fi văzut plângând în timp ce îl îmbrățișează pe Ian care și-a cerut scuze pentru că nu a putut face nimic în privința cancerului și și-a pupat fratele apoi pe frunte, arată Mirror

Tânărului de 15 ani nu îi este frică să moară, a spus Benjamin Elliott, din Oregon, Statele Unite, care a publicat postarea pe Facebook, dar a plâns fiindcă era trist: ''Ian a fost cel care a ales să le spună prietenilor săi și fratelui său mai mic că cancerul său îl va ucide în mod inevitabil. Plângând în această fotografie este frățiorul lui Ian, Peter. Peter tocmai aflase vestea devastatoare că zilele lui cu fratele său mai mare sunt numărate''.

Mulți oameni au comentat la postarea sfâșietoare şi şi-au exprimat tristețea. Mulţi nu au mai contenit să laude curajul uimitor. O persoană, bolnavă de asemenea cu o formă de cancer incurabil, i-a lăudat puterea: ''Ian. Am 59 de ani şi am cancer în stadiu terminal și tocmai m-ai învățat ceva. Sunt în aceeași barcă. Voi lua în considerare abordarea ta și îmi voi aminti asta''.

observatornews.ro

Comentarii