Fake news ordinar marca StirilePROTV cu moartea lui Florin Salam! Cel mai urmărit post de televiziune din Romania a anuntat moartea manelistului inducând panică! Postul va fi acţionat în judecată de familia manelistului!

 


Scandal uriaş în mass-media după ce ŞtirileProtv.ro au anunţat în mod eronat moartea manelistului Florin Salam. Familia cântăreţului a anunţat că va da postul în judecată.


O ştire falsă lansată de ŞtirileProTv.ro a cutremurat România sâmbătă seară. Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a manelistului 

Florin Salam din cauza consumului de droguri. Informaţia a fost preluată de mai multe siteuri din România, dar a fost dezminţită, în direct la România TV, atât de familia cântăreţului, cât şi de avocat. Ulterior, Stirileprotv.ro a şters articolul, fără a-şi cere scuze sau a veni cu precizări. Abia după aproape două ore, site-ul a oferit o scurtă precizare: „informaţie neconfirmată”

Însuşi „mortul” Florin Salam a reacționat la fake news-ul serii lansat de ProTv. „Dragilor, nu am murit. Ne vom revedea curând la concerte”, a scris celebrul manelist pe pagina sa de Facebook.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, a scris Florin Salam pe pagina sa de Facebook. Ulterior, şi el a şters postarea.

Florin Salam a ajuns în stare gravă la spital miercuri noapte. Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19.

La spital, problemele respiratorii au continuat, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen. Florin Salam a avut Covid și în 2021 și a fost internat în spital și la acea vreme.


„Cel care a scris acel material de la ProTv ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia! Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu sper să nu atragi tu!”, a scris fiica lui Florin Salam pe Instagram.


Să ne reamintim că tot ProTV a transmis ştirea falsa ca „Actorul Marian Ralea a murit”, informaţia fiind dezmintita chiar de marele actor, care a intrat in direct la postul de televiziune pentru a spune ca se simte foarte bine.

Atunci, Pro TV a sugerat că vina ar fi a Agerpres, dar totul s-a dovedit fals. Agentia de presa a transmis un comunicat in care arata ca nu a difuzat abonatilor „vreo stire care sa anunte decesul actorului Marian Ralea.” Agerpres a spus ca a facut verificari interne si ca singurul material publicat este, de fapt, o fisa documentara aniversara, cu titlul „Actorul Marian Ralea implineste 60 de ani”.

Buna dimineata si bine v-am gasit si azi, in ciuda stirilor. Ei, vedeti, d-asta nu imi place uneori internetul asta 

Sunt bine, nu am nicio problema de sanatate, sunt la filmari acum, nu pot sta mult cu voi aici. Doar de o imbratisare si promisiunea ca o sa fiu bine inca 100 de ani de acum incolo. Eu pot, eu sunt magician! 

Aveti grija de voi,
Magi

Comentarii