Florin Salam a murit la 42 de ani.


 Florin Salam a murit la 42 de ani. Celebrul manelist a murit în spital, din cauza infectării cu Covid, potrivit primelor informații.

Florin Salam a ajuns la spital în noaptea de miercuri spre joi și ulterior a fost internat la Terapie Intensivă, după ce a fost testat pozitiv cu Covid.

Cântărețul de manele a ajuns la spital acuzând probleme grave respiratorii. Situația lui s-a înrăutățit în ultimele ore, iar medicii nu au mai putut face, din păcate, nimic pentru a-l salva.

Fratele „regelui manelelor” a murit tot de Covid

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, l-a însoțit pe artist la spital și le-a spus medicilor că i s-a făcut rău, după ce a acuzat probleme respiratorii care s-au agravat miercuri.

Odată ajuns la spital, artistul a fost testat de Covid, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Problemele respiratorii au continuat și s-a decis să fie trecut pe oxigen și să primească tratament, potrivit unor surse ale ziuanews.

Familia lui Florin Salam era extrem de îngrijorată în ultimele zile ca starea acestuia de sănătate să nu se agraveze. 

Cu toții au trecut prin momente grele din cauza Covid, căci fratele artistului, Nelu Stoian, a fost răpus de acest virus. Salam a avut Covid și în 2021 și a fost internat în spital și la acea vreme.

sursa: romaniatv.net

Comentarii