Nu pot și nu voi accepta vreodată pierderea fetiței mele


 Și-a pierdut fiica într-un mod încă inexplicabil și care ridică multe semne de întrebare, însă pentru o mamă nimic nu se compară cu faptul că nu o va mai vedea niciodată și că va trăi o viață întreagă fără ea.

Femeia i-a adus un omagiu „frumoasei și iubitoarei” sale fiice. Charlotte Holland, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită moartă în fața unei case victoriane cu trei etaje din cărămidă roșie de pe Green Street, Hereford, la ora 5 dimineața, duminică, 17 iulie.

Moarte învăluită în mister

Tânăra a murit din cauza „rănilor inexplicabile”, iar un bărbat, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de crimă, însă mai târziu a fost eliberat pe cauțiune, în timp ce poliția își continuă ancheta.

Acum, mama ei îndurerată, Gaynor a vorbit despre pierderea tinerei. „În amintirea fiicei mele frumoase, amuzante, grijulie și iubitoare - scumpa mea fetiță, Charlotte. Ca mamă, nu m-am așteptat niciodată să fiu nevoită să scriu ceva atât de tragic și sfâșietor ca acest lucru – inima mea este ruptă în bucăți și știu că mulți dintre voi care o cunoșteați pe Charlotte o iubeați mult.

După cum mulți dintre voi știți deja, frumoasa mea fiică, Charlotte, a murit în ceea ce pot descrie doar ca fiind circumstanțe complet devastatoare. Durerea de inimă pe care o simt în acest moment îngrozitor nu cunoaște granițe. Încă nu pot și nu cred că voi accepta vreodată pierderea fetiței mele și a celei mai bune prietene. Cerem să ne fie respectată perioada de doliu, în aceaste momente dificile”.

sursa: observatornews.ro

Comentarii