Opt oameni au ajuns la spital, după ce un microbuz plin cu pasageri a spulberat o camionetă


 Opt persoane, printre care un băiat de 16 ani, au ajuns la spital, în această dimineață, după ce un microbuz plin cu pasageri a spulberat o camionetă, în sensul gitaoriu din Lețcani, județul Iași. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Potrivit ISU Iași, în accident au fost implicate 13 persoane. Opt dintre acestea se aflau în microbuzul din Republica Moldova și 5 în camionetă.

"Accident rutier pe DN 28 în localitate Leţcani, între o camionetă şi un microbuz. În urma evenimentului rutier au rezultat 9 victime", a transmis ISU Iaşi, joi dimineaţă.  

La locul intervenţiei acţionează mai multe echipaje medicale, de pompieri, dar şi de Poliţie. 

Nouă dintre persoanele implicate au necesitat îngrijiri medicale, iar opt au fost transportate la spital. Cinci dintre victime au fost duse la spital de echipajele ISU SMURD, iar alte trei de cele de la SAJ.

Accident la Lețcani. Un băiat de 16 ani, printre răniți

Printre răniți se află și un băiat de 16 ani.

Momentul accidentului a fost filmat de o cameră de supraveghere, iar imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a comunei Lețcani. Autoritățile locale avertizează că localitatea este supravegheată non-stop și îndeamnă cetățenii să respecte regulile de circulație.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!sursa: observatornews.ro

Comentarii