Părinţii şi fratele ucigaşului din Bascov au fost conduşi pe ultimul drum.Zi tristă în localitatea Bascov din judeţul Argeş. Trei dintre victimele crimei cumplite au fost conduse astăzi pe ultimul drum. Părinţii şi fratele ucigaşului au fost înmormântaţi la cimitirul din localitate. 
Zi tristă în localitatea Bascov din judeţul Argeş. Trei dintre victimele crimei cumplite au fost conduse astăzi pe ultimul drum. Părinţii şi fratele ucigaşului au fost înmormântaţi la cimitirul din localitate. 

La Biserica din Bascov a avut loc slujba de înmormântare pentru cele trei victime conduse azi pe ultimul drum. Mâine vor avea loc şi înmormântările celorlalte două victime nevinovate. La funeralii a participat şi primarul localităţii, Gheorghe Stancu, care a stat de vorbă cu jurnaliştii şi a vorbit despre tragedie.

A sosit momentul să văd cu adevărat această tragedie. Niciodată nu ne-am dat seama că se poate întâmpla în comuna noastră. Era o familie liniştită şi cu pregătire profesională. Tatăl ucigaşului a fost inginer, mama laborant. 

Nenorocirea s-a petrecut marţi după-amiază, în localitatea Bascov din Argeş. O familie întreagă a fost distrusă într-o fracţiune de secundă. În momentul grozăviei, acasă erau cei doi fraţi ai principalului suspect, părinţii lor şi nepoata de cinci ani.

Cinci oameni măcelăriţi în propria casă

Individul de 53 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, ar fi văzut negru în faţa ochilor: i-a atacat furibund şi i-a înjunghiat. Nu s-a oprit până când cei cinci au rămas fără suflare, prăbuşiţi în locuinţă. Imediat după fapta teribilă, individul a fugit din casă şi s-a ascuns în grădina din spatele casei.

Cumnatul său a făcut descoperirea şocantă când s-a întors de la serviciu. Tot el a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile despre masacru.

Jurnalul unei crime premeditate

Criminalul din Bascov şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor şi chiar a povestit, în detaliu, toate cele cinci crime. Atacul fost premeditat, bărbatul ţinea chiar şi un jurnal al ororilor.

Surse din anchetă precizează că își notase în respectiva agendă aspectele legate de crimă pe care voia să nu le uite. Agenda respectivă ar urma să răspundă la o parte dintre întrebările la care oamenii legii caută acum lămuriri. 

Trebuie să stabilească inclusiv de la ce a pornit conflictul, dar și în urmă cu cât timp începuse să planifice. La audieri a recunoscut că totul a pornit de la niște neînțelegeri în familie. Printre acestea s-ar numără și faptul că rudele își doreau să îl interneze, ceea ce presupusului criminal nu i-ar fi convenit.

sursa: observatornews.roComentarii