Tânăr pe trotinetă electrică, rănit grav pe o trecere de pietoni, în Brașov. O femeie a început să țipe când l-a văzut agonizând

 


Un tânăr de 22 de ani a fost rănit pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Gării din Brașov, în timp ce circula cu o trotinetă electrică. 

Pe imaginile surprinse de un martor, imediat după impact, se poate observa cum o femeie se panichează și începe să țipe atunci când îl vede pe tânărul ce agoniza pe asfalt. Mai mulți bărbați s-au adunat la fața locului, înainte de sosirea paramedicilor, încercând să afle cât de grav rănită este victima.

"La data de 14 august 2022, în jurul orei 13.30, un tânăr, în vârstă de 22 ani, angajat în traversarea străzii, deplasându-se pe o trotinetă electrică, a lovit partea laterală stângă a unui autovehicul, ce se deplasa pe bulevardul Gării, din municipiul Brașov. 

Tânărul a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat atât a conducătorului auto, cât și a tânărului, în vârstă de 22 ani, rezultatul a fost 0. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitatea cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier", au transmis reprezentanții Poliției.

sursa: observatornews.ro

Comentarii