Un câine husky a fost bătut cu bestialitate după ce a intrat în curtea unui bărbat

 

Bărbatul este cunoscut în sat ca fiind o persoană care chinuie în mod constant animalele. Cu toate acestea, soţia bărbatului îi ia apărarea şi spune că acesta regretă. 

Soţia: A fost omorât, l-a luat şi atât. Bărbatul meu l-a omorât pentru că a venit în curte la mine, la coteţ. A dat cu băţul în cap şi l-a omorât şi gata. Era câinele unei vecine. Nu a mai omorât alţi câini, acesta este singurul. Îi pare rău soţului pentru ce s-a întâmplat, dar faptul e deja consumat. Nu e o persoană violentă. L-a prins acolo, la coteţ, i-a dat vreo două beţe şi a murit.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal

"În cursul zilei de 30 august a.c., o femeie, din comuna Scânteiești, a sesizat polițiștii Postului de Poliție Scânteiești cu privire la faptul că, un bărbat,  de 75 de ani, din aceeași localitate, i-ar fi lovit câinele,  de 9 luni,  cu un obiect contondent, în zona capului, provocându-i leziuni.

În urma sesizării,  polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.", au transmis reprezentanţii poliţiei. 

Comentarii