Un copil de nici 2 ani a căzut de la etaj în mall, cu mama alături.


 Incident şocant într-un mall din Arad. Un copil de un an şi patru luni a căzut de la etajul doi al clădirii. Într-o clipă de neatenţie a mamei, băieţelul s-a strecurat prin spaţiul dintre balustradă şi perete. Copilul a ajuns în comă la spital. Imagini cu un puternic impact emoţional

Citate: „Fericire, ai grija de noi!”


Alarma s-a dat în jurul orei 20:30, când mai multe apeluri la 112 anunţau evenimentul şocant. Totul s-a întâmplat chiar sub privirile înspăimântate ale mamei. Copilul s-ar fi strecurat pe lângă o balustradă, a intrat prin spaţiul îngust dintre aceasta şi perete şi s-a prăbuşit de la etajul doi al mall-ului din Arad. "De aici a picat, de sus!"

Citate: „Visatorii nu mor niciodata.”

Copilul de nici 2 ani, în comă după ce a căzut de la etaj, într-un mall din Arad

După impactul violent cu podeaua, micuţul a rămas inconştient. Câţiva oameni din mall au încercat să îi ofere primul ajutor, până la sosirea medicilor. "La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a declarat Pescar Livia, Inspector principal. 

Citate: „Când ne moare un vis trebuie să avem pregătit un alt vis.”

Copilul a ajuns în comă la Spitalul Judeţean din Timiş. "În cursul serii a fost adus la Spitalul Judeţean un minor, prin transfer de la Arad. Dată fiind starea gravă a pacientului, a fost internat pe Terapie Intensivă", spune Mihai Grecu, șef UPU Timiș. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi încearcă acum să afle exact cum s-a produs incidentul.

sursa: observatornews.ro

Citate: „Chiar si un ceas stricat are dreptate de doua ori pe zi.”

Comentarii