George Simion se gândește deja la divorț: ”Acum să vedem cât durează!”


 Imediat după nunta cu Ilinca Munteanu, eveniment care a ținut primele pagini ale tabloidelor, George Simion a făcut o serie de declarații controversate despre relația cu partenera sa, ba chiar a dat de înțeles că, la un moment dat, se vor despărți.

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu a fost extrem de mediatizată, însă, după evenimentul fastuos, declarațiile făcute de liderul AUR în spațiul public a uimit pe toată lumea. Se pare că acesta a dat de înțeles că este conștient de faptul că, la un moment dat, se va ajunge la divorț.

George Simion, declarații controversate după nuntă


George Simion a dat deja de înțeles că separarea de partenera lui nu este exclusă. După nunta câmpenească pe care au organizat-o în urmă cu aproximativ o săptămână, la care au luat parte mii de români, care s-au bucurat la maxim de acest eveniment, liderul AUR a făcut declarații neașteptate despre direcția în care ar putea să meargă căsnicia cu Ilinca Munteanu.Între cei doi este o diferență de vârstă de 13 ani, însă vârsta  reprezenta doar un număr, căci cei doi păreau că se iubesc foarte mult și au planuri serioase de viitor,  până când George Simion a făcut o serie de mărturisiri care au trezit semne de întrebare.

În momentul în care a coborât de la balcon, ținând-o de mână pe soția lui, Ilinca Munteanu, George Simion a mărturisit că rămâne de văzut cât va dura mariajul dintre ei.

”M-am plimbat pentru prima dată! Așa e dragostea te ia pe sus, ca-n balon. Acum să vedem cât durează!”, a spus George Simion, potrivit Click!

Reacția Ilincăi Munteanu după declarațiile soțului ei

 După declarațiile deplasate făcute de soțul ei, Ilinca Munteanu a ținut să-l tragă de mânecă pe acesta, semn că declarațiile lui nu i-au picat tocmai bine.


De asemenea, mulți dintre invitați s-au întrebat dacă nu cumva Ilinca Munteanu este însărcinată. George Simion a demontat toate zvonurile, spunând că, în aceste momente, soția sa nu este gravidă, însă își doresc mulți copii. 

„Ilinca nu este încă însărcinată. E adevărat că ne dorim șase-șapte copii!”, a mai spus liderul AUR, potrivit aceleiași surse.

sursa: kanald.ro

Comentarii