Prostituată româncă, ucisă în Austria. Tânăra a fost omorâtă cu o violență ieșită din comun, într-un apartament din Ternberg


 Coșmarul româncei a început sâmbătă seara. În jurul orei 21.00, femeia a sunat la ușa apartamentului din Ternberg, fiind sunată anterior de un tânăr de 34 de ani. Femeia a intrat într-o casă de unde nu a mai ieșit niciodată în viață. 

Publicația austriacă nachrichten.at relatează că românca locuise în Burgenland. De acolo, în primăvară, s-ar fi mutat în Ternberg. Ar fi prestat servicii de escortă, fiind abordată de clienți pe internet. Așa cum s-a întâmplat și sâmbătă noapte.

Românca a intrat în apartamentul bărbatului de 34 de ani, între cei doi a avut loc o ceartă, la finalul căreia tânăra a fost ucisă cu o violență ieșită din comun, scrie wienerzeitung.at.

Românca a fost găsită moartă pe podea, plină de sânge

Speriată și îngrijorată pentru că nu reușea să ia legătura cu românca, prietena acesteia, o fată de 20 de ani, a sunat la poliție, iar investigațiile i-au condus pe agenți la blocul din Ternberg. După ce au spart ușa, ofițerii au reușit să pătrundă în locuință, unde au descoperit trupul fără viață al tinerei. Era prăbușit pe podea, plin de sânge. În apartament a fost găsit și  bărbatul suspectat de crimă, care nu a opus rezistență și care a fost arestat preventiv. El ar fi făcut o mărturisire parțială, potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, scrie ooe.orf.at

Potrivit unui bilanț al autorităților, 15 femei au fost ucise în Austria, în acest an, de către soți, parteneri sau foști parteneri. În mai mult de jumătate dintre aceste cazuri, autorii s-au sinucis.

Poliția suspectează că alte patru femei au fost ucise de propriii lor fii.

sursa: observatornews.ro

Comentarii