Au sunat la 112 pentru a chema poliţia, la Poliţie. Reacţia unor suceveni după ce au văzut că lemnele tăiate ilegal sunt descărcate în curtea sediului poliţiştilor

 

Miercuri, doi activişti de mediu au depistat un camion care transporta lemne fără aviz, şi l-au urmărit până la destinaţie. Au transmis întreaga operaţiune în direct pe Facebook.

Şi lemnul a ajuns tocmai în curtea Poliţiei

Daniel Bodnar, activist de mediu: Am văzut acest camion pe drumul public. L-am verificat în aplicaţia „Inspectorul Pădurii“ şi am văzut că figurează fără aviz. Atunci am pornit în urmărirea lui să vedem unde duce lemnul.

Şi lemnul a ajuns tocmai în ograda Poliţiei. La etajul clădirii locuieşte şeful de post, care nu a vrut să comenteze situaţia.

Localnic: Dacă el încalcă legea, ce să mai zicem de alţii. 

În urma sesizărilor, au fost demarate controale interne pentru a se afla cine se face vinovat de transportul ilegal de lemne. În cursul zilei de ieri, cei șase metri cubi de lemn de fag au fost confiscaţi.

Angela Bertea, reporter Observator: Tot materialul lemnos a fost încărcat de aici de la sediul poliţiei Arbore şi va fi disponibilizat în vederea confiscării.

Şeful de post este acum cercetat disciplinar, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

sursa: observatornews.ro

Comentarii