Prostituată româncă abuzată de clientul care n-a mai vrut să plece, după ce a expirat timpul pentru care plătea


 Un tânăr de 27 de ani de origine pakistaneză a fost arestat joi seara pe Avenida del Oeste de València, în centrul orașului spaniol, la câteva momente după ce a agresat sexual o româncă practicantă a prostituției în această zonă, scrie El Mercantil Valenciano.

Din câte se pare, victima și agresorul au întreținut relații sexuale contra cost, însă atunci când timpul stabilit a expirat, presupusul agresor sexual a forțat-o să continue, în ciuda opoziției femeii.

 Evenimentele au avut loc joi, în jurul orei 20.00, într-un apartament din Ciutat Vella de València, unde mai multe femei lucrează ca prostituate. Unul dintre clienții veniţi la faţa locului, vizibil beat, a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre prostituate, cetăţeană română, care, odată expirat timpul stabilit, i-a cerut să plece, pentru că tânărul a devenit violent şi a refuzat să plătească. 

Cu toate acestea, presupusul violator, în loc să plece așa cum a cerut românca, a forțat-o să continue actul sexual, în ciuda opoziției victimei sale. Țipetele femeii i-au alertat pe cei din apartament, unii dintre ei presupușii proxeneți, care l-au scos în stradă pe agresor. La acel moment, agenți ai Poliției Locale Valencia, care îndeplineau sarcini de securitate în această zonă frecventată de negustori și dependenți de droguri, au observat o discuție aprinsă între un grup de oameni pe stradă și un tânăr, care, văzându-i pe polițiști, a fugit. 

După ce l-au urmărit pe suspect pentru a afla motivul disputei, ofițerii au reușit să-l prindă. Astfel, după efectuarea cercetărilor preliminare, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi agresat o femeie și a violat-o, într-un apartament din zona în care se practică prostituția. 

Presupusul violator a fost arestat pentru o infracțiune de agresiune sexuală și va fi dus în fața unui judecător.
sursa: libertatea.ro

Comentarii