Un tânăr de 17 ani din Mureş, bătut de şoferul căruia îi sărise în faţă pe trecerea de pietoni. Adolescentul, preluat de SMURD în stare gravă

 

 Totul s-a întâmplat înainte de lăsarea serii, când tânărul de 17 ani se întorcea spre casă. Băuse la barul din cartier şi s-a grăbit să sară pe trecerea de pietoni, fiind la un pas de a fi acroşat de un autoturism. Supărat, şoferul maşinii l-a apostrofat pe tânăr. Ameţit de aburii alcoolului, nici acesta nu s-a lăsat mai prejos şi a început să-l înjure şi să-l ameninţe pe şofer. Atunci, bărbatul de la volan a decis să-i dea o lecţie. A coborât din maşină şi l-a lovit de mai multe ori pe tânăr, până l-a lăsat inconştient pe asfalt. "Cum a ieşit din maşină domnul i-a dat în cap cu ceva, băţ sau nu ştiu ce a avut în mână. I-a dat în cap până nu a mai putut, îi curgea sânge", a declarat sora victimei.

La faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD, întrucât tânărul a fost găsit în stare gravă de medici de pe ambulanţă. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Mureș. "Bilanţul lezional arată o fractură de piramidă nazală şi pacientul se află sub influenţa substanţelor toxice, respectiv etanol şi declarativ prenadez", a declarat Bogdan Vanghelie, medic primar medicină de urgenţă. "În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a declarat Alexandra Petrovici - purtător de cuvânt IPJ Mureș. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de incident.

sursa: observatornews.ro

Comentarii