După ce l-au rupt cu bătaia, doi italieni și un român i-au dat foc lui Vasile


 

Trei condamnări la închisoare pe viață, pentru toți cei trei indivizi acuzați de moartea lui Vasile Todirean, românul de 42 de ani bătut și ars de viu într-o gară din Italia, anul trecut.

Grozăvia a avut loc pe 8 iulie, 2019, în gara din Villafranca şi, după două luni de agonie, Vasile Todirean s-a stins pe un pat de spital din Verona.

Vasile Todirean, un român de 42 de ani, a fost ucis în Italia. Bărbatul era un om al străzii, foarte pașnic și își ducea traiul de pe o zi pe alta. Totul a început anul trecut, când românul le-a cerut trei țigări celor trei bărbați care l-au atacat și l-au incendiat.

După ce l-au snopit în bătaie, indivizii i-au dat foc de viu și l-au lăsat pe peronul gării din Villafranca să moară.

Vasile a fost găsit în viață, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Nenorocirea s-a petrecut pe 8 iulie, 2019, în gara din Villafranca. După două luni în care a zăcut pe patul de spital, Vasile Todirean a murit la Verona.

Pentru oribila faptă au fost acuzați trei bărbați, printre care și un român.

Este vorba despre Eros De Mori, numit Carlo, de 41 de ani, Liliano Bosoni, numit Jessi, de 61 de ani, și Cristian Relu Tuca, un român de 58 de ani.

În urmă cu două zile, cei trei au fost condamnați la închisoare pe viață, potrivit larena.it.

Sentința a fost dată de Curtea Asizelor din Verona, prezidată de Sandro Sperandio.

Vasile a fost atacat după ce a cerut trei ţigăriVasile Todirean era cunoscut drept un om al străzii, dar care nu deranja în vreun fel.

Conform anchetatorilor italieni, nenorocirea petrecută în 8 iulie, anul trecut, a fost declanşată după ce Vasile le-a cerut celor trei bărbați țigări.

După ce l-au rupt cu bătaia, indivizii i-au dat foc românului și l-au lăsat să agonizeze pe peronul gării din Villafranca.

Românul a fost găsit în viață și transportat în stare gravă la spital, unde a murit două luni mai târziu.

sursa: stiriromania.ro

Comentarii