O româncă a fost omorâtă în Irlanda. Criminalul ar fi chiar logodnicul ei: „cred că am omorât-o”


 O tânără, în vârstă de 30 de ani, a fost omorâtă chiar de logodnicul ei care susține că nu și-a dat seama ce face.

Tânăra a fost sugrumată de propriul logodnic

Ioana era stabilită în Irlanda, de peste trei ani, împreună cu logodnicul ei, și se mutase în apartamentul în care și-a găsit sfârșitul cu doar câteva zile înainte să aibă loc tragedia. Polițiștii din Ratoath din County Meath au fost anunțați de Roxana, o prietenă de-a femeii, care o vizitase cu doar o zi înainte de crimă, susținând că logodnicul părea distras. „Poliția investighează moartea unei femei de 30 de ani, Ioana Mihaela Pacala, într-un apartament din Ratoath, Co. 

Meath, sâmbătă, 12 noiembrie”, a comunicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei. El a confirmat că autorul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost reținut și urma să apară în fața judecătorului luni, 14 noiembrie.

Criminalul susține că și-a omorât iubita în somn

Prietena ar fi fost apelată în cursul serii de sâmbătă de mai mute rude care își făceau griji pentru tânără, nereușind să dea de ea. Criminalul femeii le-ar fi spus rudelor că fata este inconștientă, acest lucru fiind un semnal de alarmă pentru prietena victimei, care a anunțat autoritățile. 

După ce a apelat numărul de urgență, Roxana l-a sunat pe logodnicul Ioanei care i-ar fi spus „cred că am omorât-o”, crezând că este un vis, însă realitatea l-a lovit în momentul în care s-a trezit și și-a văzut iubita moartă.

sursa: b1tv.ro

Comentarii