Off, si-au dat ultima suflare în același timp, ținându-se de mână, după 62 de ani de mariaj


 ”Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână” – Alfred de Musset

Se pare că acesta a fost motto-ul cuplului Tom și Delma Ledbetter, care timp de 62 de ani au fost exemplul de cuplu căsătorit și fericit. 

Un prieten le-a făcut cunoștință, care locuia și el în Florida. S-au cunoscut pe când aveau 20 de ani. Prima lor întâlnire abia de a fost o întîlnire.

 Am înțeles că tata trebuia să-și mute mașina așa că s-au plimbat câteva străzi cu ea. Când au parcat, tata s-a aplecat deasupra mamei și a luat-o de mână și a sărutat-o pe obraz. Așa a început relația lor. 

Trei săptămâni mai târziu erau căsătoriți. Îți vine să crezi?”, povestește Donetta Nichols, fiica celor doi.


Tom și Delma au devenit simbolul ”până ce moartea ne va despărți”, demonstrând că dragostea adevărată chiar există și că fericirea este mai mult decât avuții. 

Fericirea lor a constat în iubirea reciprocă și pentru familia lor. Și au sfârșit așa cum au început, ținându-se de mână.

A fost exact așa cum și-ar fi dorit să fie. Nu ar fi putut să fie mai bine. Luna trecută mama s-a îmbolnpvit, am consultat mai mulți medici, dar nu și-a mai revenit. 

Nu reușeau să îi ia pulsul, tensiunea. Și totuși mama trăia, parcă aștepta ceva. Acel ceva era tata, soțul ei. S-a îmbolnăvit și el câteva zile după mama și l-am dus la căminul de bătrâni și pe el. 

Le-au împins paturile lor micuțe unul lângă celălalt și au stat amândoi întorși unul spre altul, dormind și ținându-se de mână. Mai întâi s-a dus mama, apoi în mai puțin de o oră s-a dus și tata. Au fost împreună timp de 62 de ani aici, pe Pămînt și acum își vor continua iubirea și în Ceruri”, declară fiica celor doi. 

Tom și Delma Ledbetter au decedat pe 21 mai 2022, la 82 de ani în Texas, iar povestea lor a făcut înconjurul lumii. 

Bunicul și bunica mea și-au dat ultima suflare azi ținându-se de mână, la mai puțin de o oră unul de celălalt. Ce binecuvântare pentru ei să se poată duce împreună”, a scris una dintre nepoatele lor, Stephanie Rutkowski, pe Instagram. 

Cei doi au fost înmormântați în Restwood Memorial Park în Clute, Texas, unul lângă celălalt, aproape ținându-se de mână.

sursa: qbebe.roComentarii