Sătulă să își mai caute sufletul pereche pe Tinder, o femeie a recurs la o metodă bizară ca să nu se mai simtă singură.


O femeie în vârstă de 30 de ani s-a săturat să își mai caute sufletul pereche și a recurs la o metodă bizară și în același timp inedită ca să scape de singurătate. 

Mai mult, tânăra a petrecut o noapte de neuitat într-un hotel din Bulgaria.

O femeie în vârstă de 30 de ani s-a săturat să își mai caute sufletul pereche și a recurs la o metodă bizară și în același timp inedită ca să scape de singurătate. 

Femeia și-a achiziționat un urs de pluș, creat special pentru cei singuri, cu care a petrecut o noapte de neuitat într-un hotel din Bulgaria.

Imran Ramazan este din Maria Britanie și s-a hotărât că a venit momentul să facă o schimbare majoră în viața ei. 

Sătulă de singurătate, dar și de toate întâlnirile eșuate cu diverși bărbați pe Tinder, femeia a scos 135 de lire sterline din buzunar și și-a cumpărat un urs de pluș care are o înălțime de 1,5 m și care a fost creat special să înlocuiască o ființă umană, cu care a mers în vacanță în Bulgaria.

Tânăra a rezervat o cameră de hotel special pentru ea şi pentru „Loving Bear Puffy” și a imortalizat toate momentele pe care le-au împreună.

„Pentru multe femei de 30 de ani ca mine, întâlnirile online au devenit obositoare. 

Ne-am săturat de Tinder și de Bumble. 

Aceste aplicații te consumă – glisând constant la stânga sau la dreapta.

 Cel mai bun lucru la acest urs este că el este mereu acolo când am nevoie de o îmbrăţişare. Nu trebuie să pierd timpul să-l cunosc zile sau săptămâni, înainte ca lucrurile să nu meargă”, a declarat Imran Ramazan.

Femeia este absolut încântată de momentele petrecute cu noul său partener despre care spune că este perfect.

”Dimineața devreme m-am trezit în frumosul oraș Varna, din Bulgaria. Însoțitorul meu nu s-a plâns nici măcar când m-am întins pe pieptul lui sau am insistat ca brațele lui să rămână în jurul meu toată noaptea. 

Nu a tras plapuma și nici nu sforăie”, a mai spus tânăra.

Ursulețul Puffy a fost creat de Tonia Berdankova, o femeie de afaceri din Bulgaria, care a încercat să treacă mai uşor peste absența soţului său care era plecat la lucru în afara oraşului.

sursa: romaniatv.net

xxx

Comentarii