Stiri: Disperarea unei copile când a văzut că mama sa este lovită de tată: a sunat la 112 la ora 5 dimineaţa


 O minoră, în vârstă de 7-8 ani, a uimit poliția atunci când a sunat la o oră nepotrivită pentru un minor. Copila a apelat 112 pentru a sesiza un conflict verbal și fizic între părinții ei.

Fetița a sunat la 112 la ora 5:00 dimineața, pentru a sesiza un conflict neadecvat între părinții săi, ce avea loc de față cu ea.

Din pricina agresivității tatălui său, copila a simțit nevoia să anunțe autoritățile cu privire la contradicția dintre ei, pentru a o proteja pe mama ei. Bărbatul a fost reținut de polițiști, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați în jurul orei 5:00 dimineața de către o fetiţă, despre faptul că părinţii ei au un conflict aprins. Sursele judiciare susțin că micuța are o vârstă de circa 7-8 ani.

Individul a fost arestat de oamenii legii

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, din primele verificări efectuate reieșind faptul că între femeia de 37 de ani şi bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi izbucnit un conflict în baza unor neînțelegeri mai vechi, femeia fiind lovită de concubin cu un obiect contondent. 

Ulterior, femeia a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IJP, relatează Agerpres.

Autoritățile au întocmit un formular de evaluare a riscului şi au emis și un ordin provizoriu de protecție.

În urma audierilor şi pe baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reținerii acestuia pentru un termen de 24 de ore. Cercetările autorităților continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

sursa: stirilekanald.ro

Comentarii