Stiri: Fetiță de 13 ani atacată în drum spre școală. A fost găsită inconștientă, legată, într-o pădure din vestul Germaniei


Descoperire de groază într-o pădure din Münster, în vestul Germaniei. Un muncitor în construcții a descoperit marți dimineața, în jurul orei 7.50, lângă o cărare, o fată de 13 ani, legată la mâini cu un cablu. Copila zăcea inconștientă lângă un copac.


Din primele reconstituiri, se pare că eleva de clasa a opta era în drum spre școală când a fost atacată. Nu departe au fost găsite bicicleta, dar și rucsacul copilei, relatează Bild.

Poliția a calificat cazul drept unul "neobișnuit"
Primii care au ajutat-o pe fată, acoperind-o cu jachetele lor, au fost muncitorii de pe un șantier din apropiere. Poliția, care a calificat cazul "neobișnuit", a izolat zona și a desfășurat câini în căutarea unor indicii care ar putea ajuta să facă lumină asupra incidentului.Eleva, după ce a fost salvată de trecători, a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. "Deocamdată, nu excludem niciun indiciu", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.


Ce s-a întâmplat exact este deocamdată neclar. Mai ales că fata nu-și amintește nimic. Părinții sunt și ei audiați, iar anchetatorii fac apel către cei care au informații despre ce s-a întâmplat să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.Comentarii