Stiri: Jaf neobișnuit în Florența: hoții și-au cerut scuze proprietarilor ținuți ostatici, au făcut curat și au înapoiat ce au furat


 Poveste incredibilă în Bagno a Ripoli, un orășel din Florența, în centrul Italiei, acolo unde patru hoți, cetățeni străini, au returnat prada și și-au cerut scuze proprietarilor pe care-i luaseră ostatici, după ce au realizat că dăduseră spargerea în casa greșită. 


Jaful neobișnuit a avut loc marți seară.

Cei patru hoți au pătruns în locuința cu pricina, în care se aflau doi bătrâni și nepoțelul lor. Conform reconstituirii făcute ulterior de carabinieri, după i-au luat pe proprietari ostatici și i-au închis într-o cameră, amenințându-i cu un pistol și o rangă, hoții s-au dus la subsol căutând, insistent, ceva anume. Au găsit, în schimb, doar cutii goale, scrie Il Messaggero. 

xx

Hoții au reparat stricăiunile și au făcut curat în casă, după jaf
Infractorii au explicat apoi că au intrat convinși că proprietarul casei este un "avocat" cunoscut de ei. 

Când au realizat că au făcut o greșeală, cei patru hoți, cetățeni străni, și-a cerut scuze proprietarilor și familiei acestora, au reparat stricăciunile și au returnat o parte de bunurile furate - un ceas și câteva bijuterii. 

Au făcut inclusiv curățenie în casă, îndepărtând cu detergent urmele pașilor din subsol. Carabinieri ai Compagnia di Firenze - Oltrarno și ai Secției de Investigații Științifice din cadrul Departamentului Operațiuni fac în continuare cercetări în acest caz.

Comentarii