Stiri : Larisa, mamă a doi copii, a fost ucisă de concubin
 Femeia a fost ucisă cu bestialitate de concubinul ei. Daniel Blănaru, românul de 34 de ani care a fost acuzat pe 12 august de uciderea concubinei sale la domiciliul comun situat în cartierul Rathmore din orașul irlandez Athboy (comitatul Meath), a fost trimis în

judecată la Înalta Curte (Central Criminal Court) din Dublin, informează Lm.fm.

Larisa Șerban avea 26 de ani și doi copii minori. Tânăra a fost găsită fără cunoștință în locuința sa și a murit la puțin timp după aceea, în dimineața aceleiași zile, potrivit presei irlandeze.

De ce a fost ucisă Larisa Șerban

După ce a analizat probele înaintate de procuror, judecătorul Cormac Dunne l-a trimis pe Blănaru pentru a fi judecat de magistrații de la Înalta Curte din Dublin.

Într-un caz separat, Andrei Marian Dobra, românul de 33 de ani acuzat că a ucis-o în data de 12 noiembrie pe Ioana Mihaela Păcală, viitoarea sa logodnică în vârstă de 30 de ani, la locuința acesteia din Ratoath (Meath), și-a văzut cazul reprogramat.

Cu domiciliul în River Wak Court, Fairyhouse Road, Dobra urma să apară joi, 24 noiembrie, în fața Tribunalului Trim, dar acesta ar fi contactat Covid-19 săptămâna trecută.

Același judecător Dunne a reprogramat cazul acestuia pe 8 decembrie, după ce a auzit că acuzatul aflat în arest continuă să fie „destul de bolnav”.

sursa: stirilekanald.ro

Comentarii