Stiri: un tânăr de 31 de ani, ucis cu o sticlă spartă. A lăsat în urmă o fiică de 5 luni! „Avem inima sfâşiată”


 Potrivit thesun.co.uk, Reece a fost lăsat fără suflare într-o altercaţie care a avut loc pe Podul Richmond, din Londra. Poliţiştii îl caută pe făptaş şi au început cercetările. Incidentul ar fi fost filmat de mai multe persoane care au asistat la bătaia generală.

Un tânăr de 31 de ani, ucis cu o sticlă spartă

Reece Newcombe a fost omorât la mică distanţă de locul în care, sâmbătă, doi băieţi de 16 ani au fost înjunghiaţi. Potrivit sursei citate, poliţiştii au confirmat că ar fi o legătură între cele două incidente dramatice. Nu s-au efectuat încă arestări.

Reece devenise tatăl unei fetiţe, în luna iunie. Familia boxerului este în stare de şoc şi a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Avem inima sfâşiată după pierderea celui care a fost fiu, frate, nepot şi văr. Cuvintele nu pot descrie durerea noastră. Familia noastră este distrusă şi nu va mai putea fi niciodată la fel, fără Reece.

Ne vom asigura că fiica lui dragă, Misse, va şti cât de mult a fost iubită de tatăl ei. Apreciem dragostea şi sprijinul tuturor. RIP iubitul nostru Reecey„, se arată într-o postare.

Un prieten a iniţiat o strângere de fonduri pentru a fi ajutată fiica lui Reece. S-au strâns deja peste 26.000 de lire sterline.

Nu avea în el nimic rău. A avut un impact uriaş asupra tuturor celor pe care i-a întâlnit. Din păcate, l-am pierdut pe dragul nostru Reece. Acesta a lăsat-o în urmă pe fiica lui, Misse.

Vreau să strâng bani pentru primul Crăciun al copilei, astfel încât să înceapă viaţa pe care i-a dorit-o tatăl ei„, a fost scris în descrierea strângerii de fonduri.

Reece Newcombe l-a antrenat în dese rânduri pe Ian Wright şi l-a ajutat pe fostul fotbalist să îşi intre în formă.

2022, anul tragediilor în box

În această vară, tânărul pugilist Simiso Buthelezi, în vârstă de 24 de ani, a decedat la 3 zile după ce și-a pierdut cunoștința în timpul meciului cu Siphesihle Mntungwa, de la categoria ușoară.


Sud-africanul Simiso Buthelezi a șocat o lume întreagă în ultima rundă a meciului cu conaționalul Siphesihle Mntungwa, disputat la Durban.


În mod uluitor, tânărul boxer s-a dus spre colțul ringului, departe de adversarul său, și a început să arunce pumni în aer, complet dezorientat. Momentul șocant s-a produs imediat după ce a avut loc un schimb furtunos de lovituri între cei doi pugiliști, în corzile ringului.

Arbitrul a anunțat finalul duelului și i-a oferit victoria adversarului Siphesihle Mntungwa. Apoi, oficialul luptei a sărit în ajutorul sportivului.

sursa: as.ro

Comentarii