Aruncat în stradă după divorţul părinţilor, un băieţel îşi alină singurul prieten, un căţel vagabond, cu un cântec de leagăn.


 Greutăţile vieţii l-au lovit din plin pe Rommel Quemenales, la o vârstă mult prea fragedă. Divorţul părinţilor l-a aruncat în stradă pe băieţelul de doar 11 ani, care îşi ducea traiul alături de un câine vagabond. 

Micuţul a fost filmat în timp ce îi cânta singurului său prieten patruped un cântec de leagăn, iar imaginile publicate pe internet au devenit ecoul strigătului său de ajutor. Povestea tristă a copilului năpăstuit le-a adus lacrimi în ochi multor oameni, după ce videoclipul de acum 6 ani a început să circule din nou pe Internet.


O viaţă dură, pe stradă, fără niciun părinte grijuliu care să-l strângă în braţe, să-i spună o vorbă bună ori să-i dea ceva de mâncare. Este povestea tristă a lui Rommel Quemenales, un băieţel de doar 11 ani din Filipine, abandonat în voia sorţii după ce mama şi tatăl lui au divorţat.

 A fost nevoit să-şi ducă traiul în colbul străzii, înconjurat de pericole şi condamnat la un viitor mizer. Singura lui bucurie era Badgi, câinele vagabond pe care l-a adoptat. Alături de prietenul său patruped, spera să strângă câţiva bănuţi şi visa să se întoarcă la şcoală.


Cântecul de leagăn al neputinţei. Povestea unui copil năpăstuit

Deşi năpăstuit de soarta care i-a fost potrivnică, băiatul nu a uitat lecţia preţioasă a compasiunii. Avea grijă de câinele său, care i-a fost mai credincios decât cei care l-au adus pe lume doar ca să-l abandoneze mai târziu. 

Aşa că nu a ezitat să-i cânte animalului melodii duioase, de leagăn, aşa cum şi-ar fi dorit poate să-i cânte propria mamă. 

Cu 6 ani în urmă, o femeie a fost martoră la momentul emoţionant, care i-a frânt inima şi i-a umplut ochii de lacrimi. Imaginile au înfrânt bariera timpului şi continuă să înduioşeze utilizatorii reţelelor de socializare şi în prezent.


Maria Kubs a povestit că se plimba prin Quezon când scena cutremurătoare i-a atras atenţia. Înduioşată, s-a apropiat de copil şi l-a întrebat ce i s-a întâmplat. Rommel i-a mărturisit că visul său e să se întoarcă acasă şi la şcoală, dar şi să-şi găsească frăţiorul pierdut. 

După ce femeia a publicat imaginile pe internet, cântecul băiatului a atins inimile a sute de mii de oameni, mulţi dintre ei oferindu-şi sprijinul pentru a-i da o nouă şansă la viaţă şi ocazia “să prindă aripi”.

Băiatul îşi dorea enorm să meargă la şcoală


“Părinţii lui s-au despărţit şi are o soră mai mare, pe care o vizitează în San Jose Del Monte, Bulacan, atunci când are destui bani. 

Mi-a spus că vrea să meargă din nou la şcoală, unde a absolvit doar două clase. Câinele lui se numeşte Badgi, botezat după frăţiorul său pierdut … 

L-a găsit acum o lună, pe străzi. L-a adoptat ca să-i ţină companie”, a povestit Maria Kubs, potrivit Mirror. Micuţul i-a spus că e nevoit să cerşească, bani cu care speră să se întoarcă în sala de clasă. În acest moment, soarta lui Rommel rămâne un mister, dar mulţi speră că acesta a reuşit să-şi împlinească visul.

sursa: stiriromania.ro

Comentarii